Cara Hilangkan Kulit Kusam & Parut Gelap

Cara Hilangkan Kulit Kusam & Parut Gelap

  Hi guys, harini suri nak bagi tips cara hilangkan kulit kusam & parut gelap. Ini bukan petua traditional atau natural yg kita kena tepek benda2 kat dapur macam beras, kunyit, madu but its more like ‚ú®Skincare Edition‚ú® Suri akan share sesetengah produk yg suri 

Kenapa Low PH Cleanser Penting?

Kenapa Low PH Cleanser Penting?

Hello im back guys, tengok tajuk dah tau kan ape nak cite kali ni. Sebenarnya dulu sebelum belajar pasal skincare ni suri main sebat je pakai cleanser apa asalkan serasi dengan muka. Tak reti nak tengok kita patutnya pakai cleanser yang macam mana, Dia elok 

Kayman Skintella Repairing Serum

Kayman Skintella Repairing Serum

  Hi, so im back and harini i nak cakap pasal local produk yg tengah meningkat naik sekarang ini. Yes, u guess it right, it’s Kayman Beauty ! i perasan kan sekarang ni netizen dah banyak kesedaran utk ambik tau pasal skincare. well, that’s a