Recent Posts

Cara Hilangkan Kulit Kusam & Parut Gelap

Cara Hilangkan Kulit Kusam & Parut Gelap

  Hi guys, harini suri nak bagi tips cara hilangkan kulit kusam & parut gelap. Ini bukan petua traditional atau natural yg kita kena tepek benda2 kat dapur macam beras, kunyit, madu but its more like ‚ú®Skincare Edition‚ú® Suri akan share sesetengah produk yg suri 

Kenapa Low PH Cleanser Penting?

Kenapa Low PH Cleanser Penting?

Hello im back guys, tengok tajuk dah tau kan ape nak cite kali ni. Sebenarnya dulu sebelum belajar pasal skincare ni suri main sebat je pakai cleanser apa asalkan serasi dengan muka. Tak reti nak tengok kita patutnya pakai cleanser yang macam mana, Dia elok 

Geran khas prihatin RM3,000 untuk peniaga kecil sederhana

Geran khas prihatin RM3,000 untuk peniaga kecil sederhana

  Hello gaiss harini suri nak share pasal Geran Khas Prihatin. Apa itu Geran Khas Prihatin? Ia adalah inisiatif kerajaan dibawah pakej rangsangan ekonomi prihatin rakyat untuk bantu meringankan beban peniaga kecil sederhana yang terjejas akibat covid. Bantuan dari GKP ni adalah sebanyak RM 3,000 

Masalah rambut gugur & rawatan di klinik

Masalah rambut gugur & rawatan di klinik

I perasan rambut start gugur masa awal tahun 2020 dalam bulan mac. Mula2 i tak amik kisah sangat, fikir dia macam gugur biasa2 je. Tapi makin lama makin banyak pulak dan dia start membimbangkan bila sampai tahap selak je dah nampak kulit kepala. Maksudnya rambut 

Pengalaman Pakai Braces & Kos yang terlibat

Pengalaman Pakai Braces & Kos yang terlibat

  Hi, Assalamuaikum guys ! Harini suri nak cerita serba sedikit pengalaman buat braces. Korang yang terjumpa blog ni mesti samada tengah research info atau tengah decide lagi samada nak buat ke tak? 100% do it ! Inilah investment yg i rasa paling berbaloi spend 

Kayman Skintella Repairing Serum

Kayman Skintella Repairing Serum

  Hi, so im back and harini i nak cakap pasal local produk yg tengah meningkat naik sekarang ini. Yes, u guess it right, it’s Kayman Beauty ! i perasan kan sekarang ni netizen dah banyak kesedaran utk ambik tau pasal skincare. well, that’s a